Fotballsesongen 2019, 1.-6.klasse

Fotballsesongen 2019, 1.-6.klasse

Årets fotballsesong nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til mange gode og morsomme opplevelser i tiden fremover. Mange foreldre har i år som i fjor sagt ja til å være trenere. Tusen takk til dem og velkommen til alle dere som er nye i trenersammenheng i Ørnes IL.

Det hele braker løs med Neverdalsturneringa 3. – 5. mai. I forkant av dette vil de respektive lagene få tilbud fra sine trenere om fotballtreninger på kunstgressbanen i Mosvolddalen (Ørneshallen som backup). For de som ikke har vært med tidligere kan vi informere om at seriespillet i regi av Nordland fotballkrets foregår fra mai til september, med pause i skoleferien. Kamptidspunkt videreformidles så snart dette foreligger fra kretsen.  I tillegg er det allerede nå er det lurt å merke av på kalenderen hvilke turneringer det er mulig å melde seg på.

3-5. mai – Neverdalsturneringen

14.-16. juni – Reipå Cup

23.-25.august – Halsaturneringa

Trenere og styret i Aktivitetsgruppa legger ut info på Ørnes Il hjemmeside www.ørnesil.no, samt Facebook. Før første seriekamp settes det opp dugnadslister for kaffesalg i Mosvolddalen.

Alle ungene må ha ball og leggbeskyttere. ØIL-overtrekksdrakt kan kjøpes på Dybvik Sport for dem som ønsker det. Drakter vil dere få utlevert av deres trener.

Vi minner om viktigheten av at dere foreldrene stiller på både treninger og kamper, – ungene trenger både hjelp og heiarop.

Prisen er 250,- for hele fotballsesongen, samt at det stilles krav til medlemskap i ØIL.